Jessica Heijmans
Jessica Heijmans Tech 9 jun 2016 / 08:13 uur

Domino’s Pizza gaat klanten volgen via smartphone

Domino’s Pizza zal vanaf volgende week haar klanten in Australië volgen terwijl zij onderweg zijn om hun bestelling op te halen. Op deze manier kunnen de werknemers tot het laatste moment wachten met het bereiden van de pizza, en zodoende de versheid garanderen.

Klanten van pizzaketen Domino’s hadden al jaren de mogelijkheid pizzabezorgers te volgen, maar nu is het voor smartphonegebruikers in Australië tevens mogelijk om door te geven waar zij zich bevinden. De klant kan aangeven welk vervoersmiddel wordt gebruikt en zodra hij of zij in de buurt van de keten is, wordt de pizza bereid. Dat meldt Bloomberg.

Topman Don Meij stelt dat tijd de vijand is van eten, en dat een langere wachttijd lijdt tot een lagere kwaliteit van de pizza. Hij benadrukt tevens dat klanten enkel worden gevolgd in de periode van de bestelling en dat de technologie niet voor andere doelen zal worden gebruikt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Domino’s Pizza gaat klanten volgen via smartphone
Sluiten