Daisy Heyer
Daisy Heyer Tech 15 jun 2016 / 20:10 uur

Deze armband vertelt je welke vrienden je moet lozen

Soms heb je van die ‘vrienden’ in je leven, waarbij je achteraf liever had gewild dat je ze nooit ontmoet had. Daar is vanaf nu een oplossing voor: een armband die je vertelt welke vrienden je beter kunt lozen.

Het gaat om de WellBe-armband, die je laat leren omgaan met emotionele stress, stressfactoren herkent en je leert hoe je moet relaxen. Hoe dat werkt? De WellBe armband monitort je hartslag en gebruikt een algoritme om stress te bepalen. Tijden en locaties worden ook geregistreerd, evenals de mensen waarmee je interactie hebt.

https://www.instagram.com/p/BGrJwXCOrbb/

En dat laatste snufje zorgt er dus voor dat je kunt zien welke vrienden je beter kunt lozen! Je kunt namelijk precies zien welke personen jou het meeste stress bezorgen. Die kun je dus beter meteen de deur wijzen, of eens een hartig woordje mee spreken.

Mindfulness

Naast een stressmeter, heeft WellBe ook meteen een snufje om zo kalm mogelijk de confrontatie aan te gaan. De armband is namelijk verbonden met een app, die een verscheidenheid aan mindfulness oefeningen, die je bijvoorbeeld vertellen hoe je moet mediteren en je laten focussen op je ademhaling. Zo kun je heel rustig aan je vriend of vriendin vertellen dat hij/zij maar beter heel snel uit je leven moet verdwijnen. Enjoy!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze armband vertelt je welke vrienden je moet lozen
Sluiten