Jessica Heijmans
Jessica Heijmans Tech 26 jun 2016 / 18:02 uur

Deze armband verandert je lichaam in een subwoofer

Tijdens een avondje in de club of bij een concert is de muziek letterlijk te voelen. Luister je echter via een koptelefoon, dan wil een goede bas nog weleens ontbreken. Daar komt verandering in als het aan de makers van de Basslet ligt.

De Basslet is een nieuw project op Kickstarter dat kan zorgen voor een geheel nieuwe manier van muziek ervaren. Deze armband is als het ware een draagbare subwoofer voor je lichaam. Je sluit de gadget via de headphone aan op een afspeelapparaat waarna trillingen van bastonen worden doorgegeven. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker de beats kan voelen.

Kickstarter

Op de site van Kickstarter wordt over de Basslet gesteld dat de kracht en accuraatheid van een groot geluidssysteem in een apparaat wordt gestopt dat om je pols past. “Het is compleet geluidloos voor de buitenwereld – en ondanks de grootte, geeft het je het gevoel dat je omringt bent door geluid.”

Basslet is op dit moment nog in ontwikkeling, maar heeft op Kickstarter het benodigde bedrag van 50.000 euro al ruim behaald.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze armband verandert je lichaam in een subwoofer
Sluiten