Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Tech 3 jun 2016 / 12:57 uur

Belgische biertjes nu te versturen als Emoji

Bierliefhebbers opgelet! Dit is het moment waar jullie allemaal op hebben gewacht. Liefhebbers van Belgische biertjes kunnen nu namelijk hun lievelingsbier als emoji versturen. Er is een app uitgebracht waarin 62 verschillende bieren in emojivorm zijn verbeeld, schrijft de Belgische krant De Standaard.

De app Belgian Beeremojis is beschikbaar voor iOS en Android en installeert een extra toetsenbord op je telefoon waarin alle verschillende biertjes te vinden zijn. De makers, de federatie Belgische brouwers en Vlaams Centrum voor Agro- & Visserijmarketing, beloven dat het aantal bieren in de app wordt uitgebreid.

Wil je je vrienden/ collega’s of de buurman dus origineel uitnodigen voor de vrijdagmiddagborrel zometeen? Stuur dan even een Belgisch biertje!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Belgische biertjes nu te versturen als Emoji
Sluiten