Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Tech 27 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Zoekplaatje: dit knuffelende stel is verwarrend

Het internet is weer in de ban van een fascinerend zoekplaatje. Een knuffelend koppel op het strand houdt de gemoederen flink bezig. Er is namelijk lastig op te maken welke benen nou bij welke knuffelaar horen.
Dat maakt het zoekplaatje nog ingewikkelder. Op de foto zie je twee mensen innig knuffelen. Maar de voeten van de dame lijken bij de man te horen. Wat zou betekenen dat zijn voeten achterste voren staan. Hoe zit het nou?

View post on imgur.com

Antwoord

Het antwoord is gelukkig te vinden in de reacties. De broek van de man is wit met zwart, precies dezelfde kleur wit als de broek van de vrouw. Omdat de zwarte lijn precies op dezelfde lijn valt als de benen van de vrouw, is het net of de benen omgedraaid zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Zoekplaatje: dit knuffelende stel is verwarrend
Sluiten