Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Tech 2 mei 2016 / 08:20 uur

Vergeet Tinder, op Snapchat vind je ware liefde

Klik jij ook altijd een beetje door de openbare verhalenafdeling van Snapchat heen? Stop daarmee, en snel! Het zou namelijk wel eens zo kunnen zijn dat je je grote liefde weg klikt… Geloof het of niet, Snapchat heeft voor een uiterst romantisch verhaal gezorgd tussen ‘Mystery Girl’ en een Vikings fan.

Het meisje bekeek namelijk het verhaal van de universiteit van Madison en zag daar iets wat haar wel heel erg beviel. De Vikings fan, een jongen met bruin haar en een paars fanshirt. Zij bedacht zich geen moment en verklaarde hem de liefde via de foto-app.

‘Vind me’

Ze stuurde direct een video waarin ze zegt: „Jongen met de Vikings trui in de Snapstory van UW, ik ben serieus verliefd op jou. Vind me." Maar zo makkelijk ging het niet, Cupido was nog niet helemaal wakker namelijk. Haar vlam stuurde namelijk wel wat terug, maar dat berichtje heeft ze nooit ontvangen of gezien.

Toen Cupido eenmaal wakker was, besloot hij de jongen in te fluisteren dat hij nog een berichtje moest sturen en zo gefluisterd zo gedaan. Hij stuurde: „Aan het meisje van de bibliotheek, het lijkt erop dat ze mijn eerste snap eruit hebben gehaald, maar dat is niet erg. Misschien is het het lot dat ze deze wel plaatsen, ontmoet me hier.”

Te laat

Dacht de liefdesengel nu zijn werk te hebben gedaan, zat Snapchat toch in de weg. ‘Mystery Girl’ zag deze video namelijk veel te laat, omdat ze niet had verwacht dat hij überhaupt iets terug zou sturen. Maar, vertelde ze, als het het lot is, zou ze hem die avond zien.

Mooi verhaal

Obstakel nummer honderd: de jongen moest een project afmaken en wist niet hoe laat hij klaar zou zijn, maar als zij liet weten waar ze was, zou het wel goed komen. Ondertussen konden alle Snapchat-gebruikers het verhaal van de tortelduifjes volgen en dat deden ze ook op de voet.

Ze toonden hun medeleven, vonden het een fantastisch mooi verhaal en waren ontzettend blij voor de twee. Anderen maakten gebruik van de situatie om zichzelf ook even in de markt te zetten. De romantici lieten zich er niet door weerhouden en ja, ze hebben elkaar gevonden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vergeet Tinder, op Snapchat vind je ware liefde
Sluiten