Remco Visser
Remco Visser Tech 23 mei 2016 / 20:10 uur

Triootjes-app 3nder aangeklaagd door Tinder

Dating-app Tinder wil niet dat een app gericht op het vinden van partners voor een triootje onder de naam 3nder mag blijven bestaan. 3nder-oprichter Dimo Trifonov zegt tegen The Guardian dat zijn bedrijf aangeklaagd is.

In het Engels is 3nder namelijk Thrinder en dat lijkt volgens het Amerikaanse bedrijf te veel op de eigen naam. Trifonov wijst er echter op dat Tinder pas werd geïntroduceerd na de homodating-app Grindr en dat die namen ook verdacht veel op elkaar lijken. Bovendien wordt de naam 3nder in andere talen dan het Engels anders uitgesproken, meent hij.

Actie

3nder kondigde dan ook een tegenoffensief aan door zijn gebruikers op te roepen een foto van hun sokken op Twitter te zetten. Daar zouden ze de hashtag TinderSuckMySocks bij moeten zette als ludiek protest.

https://twitter.com/southamiress/status/734813128677036032

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Triootjes-app 3nder aangeklaagd door Tinder
Sluiten