Remco Visser
Remco Visser Tech 28 mei 2016 / 14:10 uur

Slimme ring dwingt koppels tot samen series kijken

Als je als koppel samen naar een serie kijkt, is het spoilertechnisch natuurlijk niet de bedoeling dat één van de twee stiekem alvast vooruit kijkt. Maar hoe kun je dat voorkomen?

IJsmerk Cornetto komt deze zomer gelukkig met een oplossing voor de nieuwerwetse relatie-bedreiging; de zogenaamde Commitment Rings. Deze gadgets voorkomen het stiekem alvast een nieuwe aflevering kijken, omdat beide ringen op dezelfde locatie moeten zijn voordat Netflix je favoriete serie begint te streamen.

Onderzoek

Stiekem series kijken blijkt overigens echt een probleem te zijn; uit onderzoek van Harris Interactive blijkt 21 procent van de partners zich wel eens schuldig te maken aan het zogenaamde seriekijk-cheaten. Bovendien liegt vervolgens 12 procent van de kijkers tegen hun partner over het niet kijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Slimme ring dwingt koppels tot samen series kijken
Sluiten