Remco Visser
Remco Visser Tech 9 mei 2016 / 13:43 uur

‘Nieuwe iPhone krijgt oude vertrouwde uiterlijk’

Ben je momenteel tevreden over het uiterlijk van de huidige iPhone? Dan zal het aanstaande model van Apple je ook prima bevallen, zo meent het Franse NWE. Zij kregen namelijk via de website OnLeaks een technische schets van de iPhone 7, waaruit blijkt dat er qua design weinig gaat veranderen.

Het enige verschil met de huidige iPhone 6s en 6s Plus is de grotere uitsparing voor de camera, iets dat al voorspeld werd. In de huidige iPhone steekt de camera namelijk nog ietwat uit en dat zorgt ervoor dat de iPhone nooit helemaal plat op een vlakke ondergrond kan liggen. Door de camerasensor iets meer ruimte te geven, zou dat probleem verholpen kunnen worden.

Koptelefoon

Uit de nieuwe beelden wordt niet duidelijk wat Apple van plan is met de koptelefoonaansluiting. Maandenlang werd er door insiders gesuggereerd dat Apple afstand zou nemen van de koptelefoonaansluiting, maar onlangs doken andere geluiden op. Het zou toch nog te vroeg zijn voor het laten vallen van de oude analoge aansluiting.

Hoe het nieuwe iPhone-model er écht gaat uitzien, horen we over een paar maanden; Apple gaat namelijk naar verwachting pas in september wat vertellen over de nieuwe iPhone.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
‘Nieuwe iPhone krijgt oude vertrouwde uiterlijk’
Sluiten