Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Tech 9 mei 2016 / 09:20 uur

Met dit telefoonspel kan je een echte koe winnen

De meeste spelletjes voor mobiele telefoons geven de speler beloningen als muntjes, diamanten of simpelweg punten, maar sommige spelletjes pakken het net even anders aan. Zo hebben ze in Tunesië nu het spelletje ‘Bagra’, waarmee je een echte koe kan winnen.

Je kan er zelfs voor kiezen om het dier bij je thuis te laten bezorgen, zoals de eerste winnaars van het spel hebben gedaan. De andere optie is om de koe in lapjes vlees te laten bezorgen, zodat je hem op kunt eten. De keuze is tussen een gezellig, bijzonder huisdier of een voorraad vlees.

Het spel werd bedacht door het lokale bedrijf Digital Mania en door hen is er nu een gezin heel gelukkig met hun nieuwe huisdier Pamela. In de digitale omgeving moet je koeien verzorgen en stelen van andere boerderijen. Het is een ware hit in Tunesië.

De tweede koe, Birgitte, is al onderweg naar de volgende winnaar. Het spelletje is in de Nederlandse App Store in ieder geval niet verkrijgbaar, dus als je graag een koe als huisdier wilt, zul je dat toch anders moeten regelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met dit telefoonspel kan je een echte koe winnen
Sluiten