Kasper Hermans
Kasper Hermans Tech 27 mei 2016 / 21:00 uur

‘HP wil computerrugzak voor bij virtual realitybril’

Leuk zo’n virtual realitybril, maar zolang je beperkt bent tot een bepaald gebied vanwege je hardware kom je niet ver. Daarom wil HP een rugzakcomputer op de markt brengen, zo melden verschillende Amerikaanse media.

Het komt nog niet direct op de markt, de computerproducent moet eerst tests gaan doen, maar is wel serieus. De computer weegt nog wel veel, namelijk zo’n vijf kilo. Dit terwijl de accu’s in de riem bevestigd zijn. De batterij van de rugzak zelf gaat namelijk maar een uur mee. Ze kunnen bovendien gelijkmatig verwisseld worden, waardoor de computer nooit uit hoeft.

Naar verwachting kost de rugzak wel een flinke duit, aangezien de hardware normaal al minimaal duizend euro kost. Verpakt in een handige rugzak en draadloos zullen de kosten waarschijnlijk nog flink oplopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘HP wil computerrugzak voor bij virtual realitybril’
Sluiten