Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Tech 14 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Zo kun je Obama alles laten zeggen wat je wilt

In de twee termijnen van de Amerikaanse president Barack Obama zijn er al meerdere hilarische video’s opgedoken waarin de beste man populaire liedjes zingt. Denk aan de megahit Thriller van Michael Jackson of het catchy deuntje van Uptown Funk (Mark Ronson en Bruno Mars).

Speechen

Dit alles is mogelijk door de unieke manier van speechen van de president. Hij neemt zijn tijd en daardoor kunnen slimme koppen handig de woorden aan elkaar knippen en plakken. Nu is er een website opgedoken die hier ook handig gebruik van maakt: ‘Talk Obama To Me’.

Ed King, student aan de Stanford-universiteit, is het brein achter de site. Om misverstanden te voorkomen, heeft de ontwikkelaar ervoor gezorgd dat bepaalde gewelddadige zinnen en woorden niet gezegd kunnen worden. Zo kun je Obama niet laten zeggen dat hij iemand wil vermoorden.

Zodra het programma een woord niet kent, zet het lettergrepen en klanken achter elkaar om in ieder geval in de buurt te komen. Mocht je ooit ambities te hebben om ook zo’n een zingende Obama video in elkaar te knutselen, dan is deze website een aanrader.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Zo kun je Obama alles laten zeggen wat je wilt
Sluiten