Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Tech 13 apr 2016 / 12:55 uur

Twitteraar doorbreekt stilzwijgen met geniale grap

Dat je op Twitter nogal actief moet zijn om aan volgers te komen, blijkt niet helemaal waar. Ene Marcus maakte in 2009 een account aan op Twitter, plaatste zijn eerste tweet en wachtte vervolgens zeven jaar voor hij opnieuw een tweet verstuurde. Dat deed hij op zo’n geniale wijze dat hij er in een klap ruim 2.000 volgers bij heeft.

Slapen

In april 2009 verscheen Marcus onder @MarcusLepage op Twitter. Op 27 april van dat jaar plaatste hij zijn eerste tweet: „going to sleep”. Daarna volgde een stilte van bijna zeven jaar.

Op 12 april van dit jaar keerde Marcus terug op Twitter met een geniale en hilarische tweet: „Fuck, i slept in”, schreef hij. Al snel kwamen verschillende media erachter dat het een grap was die terugsloeg op zijn eerste en tot dan toe enige tweet uit 2009. Al snel werden de twee tweets massaal geretweet. De teller staat inmiddels op ruim 30.000.

En weer slapen

Wie denkt dat Marcus nu actief op Twitter zal worden, komt waarschijnlijk bedrogen uit. Woensdagochtend Nederlandse tijd stuurde hij namelijk de volgende tweet de wereld in: „Long day! Going back to sleep”.

Tot in 2023 Marcus!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twitteraar doorbreekt stilzwijgen met geniale grap
Sluiten