Daisy Heyer
Daisy Heyer Tech 13 apr 2016 / 18:59 uur

Snapchat komt met superleuke nieuwe functie

Superleuk: Snapchat heeft een nieuwe functie. Vanaf nu bewegen de emoji’s die je in je filmpjes plaatst met je mee.

Tot nu toe konden gebruikers van Snapchat al plaatjes en tekstjes toevoegen aan hun video’s, maar deze stonden stil. Dat gaat dus veranderen: de emoji’s kunnen nu meebewegen in filmpjes en dat ziet er zo uit:

Het enige wat je hoeft te doen is een passende emoji uitzoeken en die in je video plaatsen. Snapchat regelt dan verder alles voor je en zorgt er bijvoorbeeld voor dat jij een huilend poppetje op het hoofd van je spelende zusje kunt zetten. Het hoofd beweegt dan mee met je zusje, wat zij ook doet.
De functie is al te zien op Snapchat Android. De app voor iOS wordt binnen nu en een aantal weken geüpdatet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Snapchat komt met superleuke nieuwe functie
Sluiten