Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Tech 15 apr 2016 / 13:42 uur

Man photobombt Google Street View met blote billen

Als je de Google Street View0auto ziet rijden, kun je hem net zo goed echt wat goeds geven om foto’s van te maken. Dat dacht de man van onderstaande foto waarschijnlijk, hij trok zijn broek naar beneden terwijl de fotowagen langsreed.

Resultaat? De man is met zijn witte kont vereeuwigd in de grootste zoekbank van het wereldwijde web. Of je er echt heel erg blij mee moet zijn, is natuurlijk de vraag. Hij durft in ieder geval wel, want de foto is natuurlijk op klaarlichte dag genomen en er lopen genoeg mensen over straat die zijn witte kadetjes bekijken.

Dit is niet de eerste keer dat mensen in niet al te beste toestand op Street View terug te vinden zijn. Ook in Nederland hebben we daar een beroemd voorbeeld van en wel in Almere. Deze vrouw werd waarschijnlijk niet expres zo vastgelegd. Ze staat namelijk te plassen en een sigaretje te roken, een beetje gênant zo.

Reageer op artikel:
Man photobombt Google Street View met blote billen
Sluiten