Remco Visser
Remco Visser Tech 12 apr 2016 / 14:09 uur

Levering Oculus Rift loopt wederom vertraging op

Slecht nieuws voor mensen die graag een kijkje willen nemen in de virtuele werkelijkheid. Oculus heeft zijn klanten namelijk medegedeeld dat er een nieuwe leverperiode is voor hun Rift-bril, zo meldt Tweakers.

Begin april maakte Oculus al bekend dat het bedrijf niet kon voldoen aan de beloofde levering, eind maart, van alle bestellingen die in januari zijn geplaatst. Hoewel er klanten zijn die hun bril op tijd kregen, zijn er ook veel orders nog niet voldaan.

Dinsdag heeft Oculus klanten opnieuw een e-mail gestuurd. Veel mensen die de bril in januari hebben besteld, kregen nu te horen dat hun Rift pas in de loop van mei of begin juni wordt verzonden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Levering Oculus Rift loopt wederom vertraging op
Sluiten