Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Tech 16 mrt 2016 / 16:10 uur

Waterdichte Galaxy S7 niet helemaal waterdicht

Als je van plan was heel veel selfies te maken tijdens een duiktripje, doe dat dan niet met de nieuwe Samsung Galaxy S7. Om het apparaatje aan te prijzen vertelt Samsung dat hij tegen water en stof kan. Zodra zoiets wordt gezegd, zijn er altijd een paar wijsneuzen die dat uitproberen natuurlijk.

SquareTrade nam de proef op de soms en legde de gloednieuwe telefoon dertig minuten in een bak water. Eenmaal uit het water klonk elk geluid dat eruit kwam nogal dof en vaag. De telefoon deed het verder echter nog wel. Laat je hem dus per ongeluk in bad vallen, zal dat zeker geen probleem zijn, maar dat duiktripje moet je niet doen.

De telefoon zal volgens Samsung ook een betere camera hebben, die zelfs met weinig licht goede foto’s maakt. Ook zal het ‘altijd-aan’ scherm ervoor zorgen dat je snel informatie tot je krijgt, zoals je laatste berichten en de tijd. Dat zou slechts 1% batterij per uur kosten, misschien tijd voor de volgende test?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Waterdichte Galaxy S7 niet helemaal waterdicht
Sluiten