Eefje van Son
Eefje van Son Tech 9 mrt 2016 / 19:49 uur

Goed nieuws! De dansende banaan emoji is terug!

We kennen hem allemaal, tenminste, als je Hyves hebt gehad: de dansende banaan. Deze emoji was enorm populair onder de gebruikers van het niet meer bestaande Hyves en dat wreven ze er nog even extra in toen #bringbackdansendebanaan een ding werd onder veel Facebook-gebruikers. En eerlijk is eerlijk, de Facebook-emoji’s zijn ook niet de origineelste, dus kan de bekende dansende banaan waarschijnlijk heel wat toevoegen aan social media.

Comeback

Het goede nieuws is dan ook dat de de banaan terug is!

via GIPHY

En wil jij hem nou ook op Facebook kunnen plaatsen? Dan moet je de Google Chrome-extensie of de Firefox-variant installeren op je computer of laptop. Via deze speciale extensie kun je de banaan voortaan op Facebook gebruiken als emoji.

Er is meer

En niet alleen de banaan… Weblog Upcoming heeft een heel eigen pakket samengesteld waardoor je de ‘saaie’ emoji’s op Facebook kunt vervangen door Grumpy Cat, de dansende banaan, en de huilende Kim Kardashian. Veel plezier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Goed nieuws! De dansende banaan emoji is terug!
Sluiten