Remco Visser
Remco Visser Tech 2 mrt 2016

Echte hond vs. robothond: wie wint?

Op het gebied van robots gaan de ontwikkelingen de laatste jaren razendsnel. Vooral het bedrijf Boston Dynamics neemt regelmatig het voortouw met zeer revolutionaire ontwerpen, waaronder militaire robothond Spot.

Maar hoe valt Spot in de smaak bij zijn soortgenoten van vlees en bloed? Dat vroegen de medewerkers van de robotmaker zich ook af. En dus werd hond Fido ingeschakeld om kennis te maken met zijn gerobotiseerde evenknie. Hoe die eerste ontmoeting verliep, dat zie je hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Echte hond vs. robothond: wie wint?
Sluiten