Remco Visser
Remco Visser Tech 14 mrt 2016 / 21:00 uur

Binnenkort eindelijk Xbox One vs. Playstation 4

Altijd al je krachten met een van je gamemaatjes willen meten, maar heb jij een Xbox One en hij een PS4? Dan heb je binnenkort mazzel. Microsoft stelt het netwerk voor online gamen op een Xbox One of Windows 10-pc open voor andere platforms. Als Sony dit ook mogelijk maakt, zouden binnenkort Xbox One-gamers kunnen spelen tegen gamers op een Playstation 4.

Xbox-gebruikers krijgen de keuze om alleen tegen andere Xbox Live-spelers te spelen, of ook tegenstanders met een andere spelconsole uit te nodigen.

De game Rocket League van Psyonix is de eerste game die op het multi-platform netwerk gespeeld kan worden. Maar Microsoft verwacht dat meer ontwikkelaars op de nieuwe feature zullen inspelen en ook games voor het multi-platform gaan uitbrengen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Binnenkort eindelijk Xbox One vs. Playstation 4
Sluiten