Puck Roest
Puck Roest Tech 14 feb 2016 / 07:50 uur

Zo ontgrendel je geheime emoticons op je iPhone

Apple houdt ervan om stiekem allerlei dingen te verstoppen in hun oh-zo geliefde iPhone’s. Gelukkig zijn er mensen met ongelooflijk veel tijd die dit soort verstopte handigheden voor ons opzoeken én het vervolgens met de wereld delen.

De vrienden van Mashable hebben zelfs voor de echte digibeten een uitgebreid filmpje gemaakt. En als je het filmpje bekijkt, verbaas je je er over waarom je hier zelf niet op bent gekomen.

Om de geheime emoticons te ontgrendelen ga je naar Instellingen > Algemeen > Toetsenbord > Toetsenborden. Vervolgens voeg je het Japans toe. In je toetsenbord zul je vervolgens honderden grappige emoticons terugvinden. Bekijk de video voor een visuele uitleg.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo ontgrendel je geheime emoticons op je iPhone
Sluiten