Kasper Hermans
Kasper Hermans Tech 22 feb 2016 / 15:20 uur

Xperia Ear: je smartphone besturen vanuit je oor

Dat bellende mensen met een apparaatje op hun oor door de straten lopen, is iets dat je de laatste jaren al steeds vaker ziet. Sony wil deze zomer nog een stap verder gaan met de Xperia Ear, dat moet gaan dienen als een 24/7 personal assistent.

Zo krijg je continu een update van je agenda, het weer en het laatste nieuws toegespitst op jouw interessegebieden. Ook kan je door te spreken je smartphone opdrachten geven om iemand te bellen, informatie of een routebeschrijving opvragen of een notitie maken, zo wordt uitgelegd in The Daily Mirror.

Volgens Sony is het kleine en zachte silicone apparaatje zo gebouwd dat het altijd comfortabel in je oor zit en je het de hele dag kan dragen. Zelfs als je buitenloopt in de regen, want de Xperia Ear is waterdicht. Via Bluetooth communiceert je telefoon met je oor, waardoor deze de hele dag lekker in je zak kan blijven zitten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Xperia Ear: je smartphone besturen vanuit je oor
Sluiten