Remco Visser
Remco Visser Tech 10 feb 2016 / 15:50 uur

Tijdlijn Twitter toch op de schop, ondanks kritiek

Ondanks een storm aan kritiek vorige week, verandert Twitter binnenkort toch de manier waarop gebruikers tweets lezen. Dat maakte het bedrijf vandaag bekend.

Als gebruikers inloggen, zien ze eerst ,,de tweets die je waarschijnlijk het belangrijkst vindt”, aldus Twitter. Daarna volgen de meest recente berichten. Als ze verversen, zijn de tweets overigens net als nu op volgorde van tijd te zien, met de nieuwste berichten bovenaan.

De geruchten over een ‘make-over’ gingen al een tijdje rond. Volgens die berichten zou Twitter volledig afstappen van de volgorde en meer op Facebook gaan lijken. Dat leidde tot een campagne, uiteraard op Twitter, met de hashtag #RIPTwitter.

Reageer op artikel:
Tijdlijn Twitter toch op de schop, ondanks kritiek
Sluiten