Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Tech 15 feb 2016 / 09:17 uur

Metro’s maffe maandag top 7

Metro’s maffe maandag top 7? Is dat nieuw? Jazeker, dat is nieuw! Soms is het tijd voor iets nieuws en dat is een heuse rubriek geworden. Een wekelijkse rubriek die je maandagochtend vanaf nu stukken beter gaat maken.

Elke maandagochtend zullen de zeven beste plaatjes en/of gifjes die die afgelopen week op 9gag zijn verschenen voor jullie in een bericht worden geplaatst met hier en daar wat tekst en uitleg. Voor alle aardappelliefhebbende gaggers: YES! Voor iedereen die 9gag nog niet kent: op die site verzamelt een wereldwijde community grappige plaatjes in verschillende categoriën.

Van schattige katten tot de grootste faalfilmpjes: 9gag heeft het allemaal. En wij willen dat met jullie delen, gewoon omdat ze hilarisch, verbijsterend of educatief zijn. En omdat ze de start van je werkweek een stuk beter gaan maken. Geniet van de eerste editie van Metro’s maffe maandag top 7!

1. Booming Beyonce

Zondag 7 februari 2016, een legendarische dag voor veel Amerikanen: de Super Bowl was daar, dé footballfinale van The States. Op zo’n bijzonder evenement treden de grootste artiesten op en ook dit jaar kwam Beyoncé opdraven. Zij stond daar namelijk al eens eerder en toen verscheen er een foto van haar die ze zo snel mogelijk van het internet af wilde hebben, maar in plaats daarvan gebeurde dit:

Je zou dus denken dat Queen B haar lesje wel heeft geleerd en heel goed op haar gezicht is gaan letten, maar niets bleek dit jaar minder waar. Dit fraaie fotootje werd genomen, daar zal ze blij mee zijn…

2. Vertrouw je hersenen niet helemaal

Dit gifje bewijst dat niet alles is wat het lijkt.

3. Will Smith blijft Will Smith

Deze hilarische man kan het niet laten om ook als hij niet aan het acteren is ontzettend grappig te zijn. Hij herkent een cameraman en heeft een bijzondere boodschap over hem.

4. Een ideetje voor originele kerstfilm

Het sneeuwt weer in Nederland, met de kerstdagen was de witte massa nergens te bekennen. Wat wel ieder jaar overvloedig aanwezig is, zijn de ‘Home Alone’ films. De gemiddelde Nederlander is die films nu zat en daar heeft een 9gagger iets op bedacht. Wij zeggen: DOEN.

5. Geruststellend fijn

Sommige filmpjes zijn zo raar fijn om naar te kijken. Op een gekke manier stellen ze je gerust, ze zijn perfect. Zo ook dit filmpje, waarin snoep wordt gemaakt. Hier wordt het goedje uit elkaar getrokken, uiteindelijk wordt het een soort toffee.

6. Wat doet hij?

Dé vraag die je bezighoudt in dit filmpje, totdat je het laatste shot ziet. Deze man is in ieder geval heel erg goed in wat hij doet.

7. Valentijnsdag is niet voor iedereen

14 februari was het weer zo ver, Valentijnsdag in het land. Overal hartjes, rozen en zoetsappige berichtjes, maar sommigen moeten er gewoon echt niks van hebben.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Metro’s maffe maandag top 7
Sluiten