J. Geerdink
J. Geerdink Tech 22 jan 2016 / 18:00 uur

Zó speel je pingpong in de ruimte

Anno 2016 is de ruimtevaart een stuk minder ver van je bed show dan pakweg dertig jaar geleden. Dat komt vooral doordat de dames en heren astronauten ons regelmatig deelgenoot maken van hun belevenissen in outer space. Een video die astronaut Scott Kelly maakte in het internationale ruimtestation ISS deed ons echter wel terugdenken aan de jaren ’80 van de vorige eeuw.

Computerspel

Kelly demonstreert namelijk in de clip hoe je in de ruimte pingpong speelt met twee speciale batjes en een balletje van water. Die beelden riepen herinneringen op aan het dertig jaar geleden immens populaire computerspelletje Pong. Kijk maar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zó speel je pingpong in de ruimte
Sluiten