Remco Visser
Remco Visser Tech 7 jan 2016 / 09:30 uur

MIETERS: Gast speelt Fallout 3 in kwartiertje uit

Wie nog steeds denkt dat gamen enorm veel van je vrije tijd opslurpt, moet toch eens een voorbeeld nemen aan Youtuber Rydou. De fanatieke gamer kreeg het namelijk voor elkaar om het spel Fallout 3 in slechts een kwartier uit te spelen.

Rydou maakte voor zijn recordtijd overigens wel gebruik van vele glitches en exploits die in het spel aanwezig zijn. Hierdoor is het bijvoorbeeld soms mogelijk om door voorwerpen heen te lopen. Het gaat bovendien alleen om de hoofdlijn van het spel die werd uitgespeeld; de vele zijmissies bleven links liggen.

Grote kans dat er deze week nog meer snelheidsrecords sneuvelen, overigens. Deze week vindt namelijk Awesome Games Done Quick plaats, hier worden tal van games met een enorme snelheid uitgespeeld door speedrunners voor het goede doel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
MIETERS: Gast speelt Fallout 3 in kwartiertje uit
Sluiten