Puck Roest
Puck Roest Tech 3 jan 2016 / 10:30 uur

MIETERS! Een drone besturen met je Apple Watch

Het lijkt science fiction, maar in het werkelijkheid gaat het hier om een nieuw soort software. Een groep wetenschappers uit Taiwan heeft een programma ontwikkeld waardoor je een drone kunt besturen met je Apple Watch.

Door bepaalde bewegingen met je handen te maken, bestuur je het apparaat. Het horloge van Apple dient als een soort van afstandbediening. Met behulp van de software kunnen ook lampen en robots bediend worden.

Het duurde maar liefst anderhalf jaar om het programma te ontwikkelen. Maar helaas kunnen we de software nog niet downloaden. Er moet nog een hoop verbeterd worden. Zo zou het nu erg gevoelig zijn voor windvlagen. Maar het begin is er! Bekijk de video hier.

https://www.youtube.com/watch?v=YX8ZkgFk_Rw

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
MIETERS! Een drone besturen met je Apple Watch
Sluiten