Remco Visser
Remco Visser Tech 19 jan 2016 / 13:53 uur

Doe-het-zelver bouwt lichtzwaard Star Wars

Na het immense succes van het nieuwste deel uit de Star Wars-saga lijkt de gekte rond de filmreeks nog lang niet over. Zo zien sommige mensen karakters uit The Force Awakens terug in hun huisdier, of sluiten ze zich een paar weken op om een eigen lightsaber in elkaar te knutselen.

Dat laatste deed de Amerikaan Martin Beyer. Hij creëerde de zogenaamde Graflex Saber 2.0, die verrassend veel lijkt op het origineel uit de films. Het lichtzwaard werkt met een blauw laserlicht en heeft bovendien geluidseffecten die reageren op bewegingen.

Een kleine demonstratie van het doe-het-zelf-lichtzwaard zie je hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Doe-het-zelver bouwt lichtzwaard Star Wars
Sluiten