Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Tech 24 jan 2016 / 13:02 uur

Hilarisch: Man vult datingprofiel in met Google

„Mijn turn-on’s zijn knuffelen en depressie." Aaron Gillies die zich op Twitter TechnicallyRon noemt, heeft Google gebruikt om zijn datingprofiel in te vullen. De resultaten zijn hilarisch.

De 28-jarige man was bezig met het invullen van een online dating profiel toen hij per ongeluk ‘My name is..’ in de Google zoekbalk typte. De zoekmachine vulde aan: ‘.. in French’. Gillies keek er even raar van op en vulde de rest van de vragen ook op dezelfde manier in. De bovenstaande afbeelding was het eindresultaat. „Volgens mij is dit het beste datingprofiel ooit”, zegt hij tegen The Daily Mail.

Zelf proberen

Meerdere Twitteraars volgden het voorbeeld van Londense schrijver. Zo omschreef Google het uiterlijk van Treyen Udall als ‘dood’ en werd gebruiker Empress Nero geboren ‘in een telefoongesprek’. Is het iets wat jij zou uitproberen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hilarisch: Man vult datingprofiel in met Google
Sluiten