Remco Visser
Remco Visser Tech 9 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Apple en Google willen NFL-uitzendrechten

Liefhebbers van American Football kunnen binnenkort mogelijk ook terecht bij Apple of Google. De twee techgiganten azen namelijk allebei op de uitzendrechten van enkele NFL-wedstrijden, zo meldt Reuters.

De twee bedrijven zouden de rechten van de American football-wedstrijden die in Londen worden gespeeld willen bemachtigen. Apple zal het willen gebruiken om unieke content te genereren voor de Apple TV en Google kan er YouTube een boost mee geven. Yahoo lijkt dit jaar niet geïnteresseerd in de rechten. Wellicht heeft dat iets te maken met de moeilijkheden waarin het bedrijf zich bevindt. Afgelopen seizoen had Yahoo de rechten op één wedstrijd.

Wembley

De wedstrijden worden op 2, 23 en 30 oktober gespeeld. In het Wembley-stadion komen dan de Indianapolis Colts, Jacksonville Jaguars, St Louis Rams, New York Giants, Cincinatti Bengals en Washington Redskins opdraven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple en Google willen NFL-uitzendrechten
Sluiten