Jordy Kruse
Jordy Kruse Tech 5 jan 2016 / 18:49 uur

15-jarig meisje verkoopt erotische beelden via app

In de Amerikaanse staat Michigan heeft de politie een 15-jarig meisje aangehouden omdat ze erotische foto’s en video’s aan vreemde mannen verkocht. Het meisje verkocht het materiaal, dat ze van haar eigen lichaam maakte, via een app.
De tiener had volgens Mirror al zo’n 900 euro verdiend met haar ‘bedrijf’. Bekenden van het meisje kwamen achter haar bizarre handeltje en waarschuwden haar moeder. Zij stapte op haar beurt naar de politie.

Toen het meisje werd geconfronteerd met haar daden, gaf ze toe. Ze vertelde dat ze in de chat-app Kik naar vreemde mannen ‘selling stuff’ stuurde. Als een man dan vroeg wat ze verkocht, zei ze dat ze naaktfoto’s en -video’s verkocht. Geïnteresseerde mannen konden via PayPal betalen waarna ze erotisch materiaal toegestuurd kregen.Volgens het meisje wisten haar ‘klanten’ dat ze minderjarig was. De politie weet dat nog niet zo zeker, want ze vertelde het de mannen niet. De zaak zal binnenkort voor de rechter komen. Of de politie ook achter de afnemers van de erotische foto’s en filmpjes aangaat, is niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
15-jarig meisje verkoopt erotische beelden via app
Sluiten