Jordy Kruse
Jordy Kruse Tech 16 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Video: YouTubers StukTV en Enzo Knol in de clinch

Twee grote Nederlandse YouTube-kanalen liggen met elkaar in de clinch. Een zogenaamde ‘prank’ van de mannen van het kanaal StukTV aan het adres van Enzo Knol, is bij de vlogger niet helemaal goed gevallen. De video is door het management van Knol offline gehaald.

In de video was te zien hoe Giel, Thomas en Stefan van StukTV midden in de nacht op pad gaan om in de tuinen van bekende Nederlanders een feest te bouwen. John van den Heuvel was het eerste slachtoffer. De misdaadverslaggever kon, in tegenstelling tot Knol, wel lachen om de grap.

Nadat het feest bij Van den Heuvel afgelopen was, ging men verder in de tuin van Enzo Knol. Met luide muziek werd de vlogger uit zijn bed gebonkt. Knol lag samen met zijn vriendin te slapen en de twee waren zo geschrokken van het kabaal dat ze de politie belden.

https://twitter.com/i/status/677186326643503104

Ontroostbaar

In de video was te zien hoe Enzo tegenover de camera verklaarde dat hij helemaal niet blij was met de grap en zijn vriendin ontroostbaar was. „Dee (de vriendin van Enzo, red) en ik hebben hier enorme angst aan overgehouden en durven tijdelijk niet alleen te slapen”, aldus de YouTuber in een reactie onder de video.

https://twitter.com/Enzoknol/status/677180873104605186

StukTV heeft aangegeven dat de video offline is gehaald door het management van Enzo Knol. Ze werken aan een oplossing.

https://twitter.com/i/status/677175909762338816

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Video: YouTubers StukTV en Enzo Knol in de clinch
Sluiten