Sophie Moerman
Sophie Moerman Tech 17 dec 2015 / 09:21 uur

Slimme sok zet Netflix op pauze tijdens dutje

De fanatieke Netflixkijkers onder ons weten het: één aflevering van je favoriete serie kijken is geen optie. En dus sluiten we ons hele nachten op om het hele seizoen van Narcos te kijken. De kans is alleen wel groot dat je halverwege in slaap valt en achteraf niet meer weet waar je gebleven bent. Gelukkig is er een sok die daar wat aan doet.

Maak kennis met de Netflix Socks: kerstachtige sokken met daarin een speciale chip die bewegingen detecteert. Op het moment dat jij wegzakt naar dromenland en niet meer beweegt, stuurt de chip je eerst een herinnering in de vorm van een rood lampje.

Gevoelig

Als je dan nog niet beweegt slaap je waarschijnlijk – of erger – dus kan Netflix uit. De chip zet de televisie dan automatisch op pauze, zodat je na je schoonheidsslaapje meteen weer weet waar je gebleven was. De chip is ultragevoelig, dus zelfs bij kleine bewegingen weet hij of je wakker bent of niet.

Handleiding

Netflix heeft een speciale handleiding online gezet voor het maken van de chip. Want nee, hij is nog niet kant en klaar te koop. Je moet dus er dus twee rechterhanden voor hebben, maar dan heb je ook wat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Slimme sok zet Netflix op pauze tijdens dutje
Sluiten