Remco Visser
Remco Visser Tech 23 dec 2015
Leestijd: 0 minuten

Robotmaker Boston Dynamics presenteert rendier-model

Technologiebedrijf Boston Dynamics baarde al eerder opzien met hun verschillende robots. Zo kwam de Amerikaanse firma al met de zogenaamde BigDog, een grote hondachtige robot die voor het Amerikaanse leger wordt ontwikkeld.

Voor de feestdagen introduceert Boston Dynamics dit keer echter een iets toepasselijker prototype. In een speciale kerstgroet toont de robotmaker namelijk een speciaal rendier-modelletje, die zelfs sterk genoeg is om een arreslee voort te trekken.

Zelfs Rudolph moet nu dus voor zijn baantje vrezen, want het bedrijf voorzag zelfs één van de robots van de kenmerkende rode neus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Robotmaker Boston Dynamics presenteert rendier-model
Sluiten