Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Tech 18 dec 2015 / 11:09 uur

Remi Gaillard fopt alles en iedereen als Kerstman

Een pechgevalletje hier, een verkrachting daar, het maakt allemaal niets uit voor deze brutale Kerstman. De Franse grappenmaker Remi Gaillard heeft duidelijk weer zijn beste beentje voorgezet in zijn nieuwste video.

Kerstman Remi heeft pech, zijn rendieren willen niet meer vliegen, maar de Franse ANWB laat hem mooi staan. En oversteken? Dat doe je als Kerstman natuurlijk pas als het stoplicht op rood staat, veel toepasselijker.

Ook bewijst Gaillard dat de Kerstman gewoon een seksdrive heeft, door in een openbaar toilet flink van bil te gaan met één van zijn hulpjes. Bovendien is het voor de beste man ook crisis, want cadeautjes steelt hij tegenwoordig maar uit de winkel.

Remi plaatste de video donderdag op zijn YouTubepagina. De video is nu al meer dan 382.000 keer bekeken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Remi Gaillard fopt alles en iedereen als Kerstman
Sluiten