Remco Visser
Remco Visser Tech 28 dec 2015 / 15:00 uur

MIETERS! Achtbaanritje in 360 graden te bekijken

Al heel je leven een held op sokken en daarom nog nooit in een achtbaan gezeten? Dan biedt Universal Studios in Orlando je nu een uitstekend alternatief om toch eens een keer iets van de spanning mee te beleven.

Dankzij de nieuwste cameratechnieken en YouTube kun je nu namelijk meerijden in de Dragon Challenge-rollercoaster, die in het pretpark in Florida staat. Omdat je tijdens het filmpje zelfs 360 graden ‘om je heen kunt kijken’ ervaar je gewoon vanuit je veilige huiskamer hoe het er tijdens het ritje aan toe gaat. Alsof je zelf in de achtbaan zit.

Het filmpje werkt overigens niet in alle browsers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
MIETERS! Achtbaanritje in 360 graden te bekijken
Sluiten