Remco Visser
Remco Visser Tech 15 dec 2015 / 20:00 uur

LOL! Super Mario heeft eigen LinkedIn-profiel

Er is een kans dat spelmaker Nintendo binnenkort op zoek moet naar een vervanger voor hun meest bekende personage. Het lijkt er namelijk op dat Super Mario een beetje klaar is met zijn baantje als gamekarakter, zo is te zien op LinkedIn.

De Nintendo-mascotte prijkt namelijk trots met een eigen profiel op de carrièresite, die veelal gebruikt wordt door werkzoekenden. Als belangrijkste competenties noemt de Italiaanse loodgieter het verslaan van verschillende wezens, het redden van prinsessen en karten.

Ervaring heeft de besnorde gameheld bovendien ook voldoende, zo valt af te lezen aan het imponerende rijtje games waar hij in op mocht komen draven. Mocht dat voor toekomstige werkgevers echter niet genoeg zijn; Mario meldt ook afgestudeerd te zijn als loodgieter aan het Brooklyn College.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
LOL! Super Mario heeft eigen LinkedIn-profiel
Sluiten