Remco Visser
Remco Visser Tech 22 dec 2015 / 08:10 uur

‘Kimoji’s’ slopen Appstore

Veel mensen zien het wel zitten om hun berichtjes te decoreren met gezichts- en lichaamsuitdrukkingen van Kim Kardashian. Haar eigen emoji’s werden zelfs zoveel gedownload dat Apple de vraag even niet aankon.

Amerikaanse media melden dat de downloads – á 2 dollar per keer – piekten op 9000 keer per seconde. Door de enorme vraag begon de appstore uiteindelijk te haperen. Techneuten moesten ingrijpen om ervoor te zorgen dat niet de hele onlinewinkel crashte.

"Apple, sorry dat ik jullie appstore kapot heb gemaakt!", schreef Kardashian op Twitter. Ze doopte haar eigen pakket emoji’s om tot Kimoji’s die bestaan uit onder meer typische poses en gezichtsuitdrukkingen van de realityster, inclusief haar billen en – gecensureerde – borsten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Kimoji’s’ slopen Appstore
Sluiten