Sophie Moerman
Sophie Moerman Tech 25 dec 2015 / 20:30 uur

Gamers boos: kerstman brengt PS4, geen verificatie

Paniek alom in gamerland – althans, aan de Playstationkant. De nieuwste eigenaars van de Playstation 4 kregen hun console pas vandaag, waardoor ze tijdens de kerst niet kunnen doen wat ze het liefst zouden doen.

Het probleem: de nieuwe eigenaars kunnen nog niet op het netwerk, omdat ze nog geen mail hebben van Playstation voor het activeren van hun account. En tsja, het is kerst en dat betekent dat niet alle fouten meteen hersteld worden. En dus kunnen de PS-fans fluiten naar hun kerstdinerontwijkende game-uurtjes.

En daar zijn ze niet zo blij mee, zo is te lezen op Twitter. Playstation laat weten op de hoogte te zijn van de vertraging. Ze laten weten het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Hopelijk kunnen alle PS-fans dan tegen oud en nieuw weer lekker gamen.

https://twitter.com/i/status/680473019295219712

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gamers boos: kerstman brengt PS4, geen verificatie
Sluiten