Sophie Moerman
Sophie Moerman Tech 17 dec 2015 / 10:15 uur

Enzo Knol en StukTV weer door een deur na prank

Vlogger Enzo Knol kan letterlijk weer door één deur met de makers van StukTV. Dat laat hij weten via Instagram.

,,We kunnen prima door een deur met elkaar! Gisteren een goed gesprek gehad en de video zojuist weer online laten zetten. Dit hebben wij met zijn allen afgesproken en fijn dat we eruit zijn gekomen!" Schrijft Knol bij de foto, waarop alles inderdaad weer helemaal goed lijkt te zijn.

Geschrokken

Knol lag gisteren in de clinch met StukTV nadat die een grap met de vlogger en zijn vriendin hadden uitgehaald. De makers van StukTV stonden midden in de nacht in de tuin van de vlogger, die met zijn vriendin lag te slapen. De twee waren zo geschrokken van het kabaal dat ze de politie belden. In de video was te zien hoe Enzo tegenover de camera verklaarde dat hij helemaal niet blij was met de grap en zijn vriendin ontroostbaar was.

https://twitter.com/i/status/677180873104605186

Offline

„Dee (de vriendin van Enzo, red) en ik hebben hier enorme angst aan overgehouden en durven tijdelijk niet alleen te slapen”, aldus de YouTuber in een reactie onder de video. De video was aanvankelijk offline gehaald, maar nu is de grap dus weer voor iedereen te bewonderen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Enzo Knol en StukTV weer door een deur na prank
Sluiten