G. Reinards
G. Reinards Tech 14 dec 2015 / 15:26 uur

Drones racen door winkelcentrum in Utrecht

Droneliefhebbers konden zondagavond hun hart ophalen in Utrecht. In plaats van winkelende mensen, vlogen er drones rond in winkelcentrum Hoog Catharijne. Daar deden dronepiloten mee aan het allereerste NK Podracing.

De wedstrijd leverde spectaculaire beelden op. Zo is in onderstaande video te zien hoe de apparaten op topsnelheid door de gangen vliegen. Middels een 3d-bril en een camera op de drone besturen de racers hun gadgets.

Vooraf vond er een selectie plaats waarbij de beste vliegeniers van Nederland werden geselecteerd. In verband met de veiligheid moest het publiek achter hekken staan. Droneracer Sander Welgraven won de wedstrijd, meldt RTV Utrecht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Drones racen door winkelcentrum in Utrecht
Sluiten