J. Geerdink
J. Geerdink Tech 20 dec 2015 / 15:20 uur

Deze thermoskannen zetten zelf verse koffie

Het moet zo’n beetje de natte droom van iedere koffieliefhebber zijn: een thermoskan die zelf verse koffie zet. Die natte droom blijkt dichterbij dan ooit en nog betaalbaar ook!

Via Kickstarter is of wordt namelijk geld ingezameld voor drie verschillende varianten warmhoudbekers die zelf koffie zetten. De nieuwste van de drie is de Mojoe, een strak vormgegeven thermoskan die binnen tien minuten een vers bakkie zet.

Grote fix

Groot minpunt van de Mojoe, die 69 dollar moet kosten, is dat je er niet een bijster groot kopje koffie aan overhoudt, ongeveer een kwart liter. Voor mensen die een grote fix wensen zijn wellicht de Oomph (57 dollar) en de Hey Joe (99 dollar inclusief dertig koffiepads) betere alternatieven, zij zorgen voor respectievelijk een bakkie pleur van 384 ml en 414 ml.

Ook qua bereidingstijd legt Mojoe het af tegen de concurrentie. De Oomph is namelijk razendsnel, zo beloven de makers. Al moet je wel de beschikking hebben over warm water, de Oomph is vooral een gadget die zorgt voor beter smakende koffie. Hey Joe doet er 5-7 minuten over.

Levering

Die laatste wordt inmiddels ook uitgeleverd aan mensen die het initiatief al eerste steunden, Oomph verwacht in april de eerste exemplaren te verzenden. Als alles volgens plan verloopt, worden de eerste Mojoe’s in mei verscheept.

Bekijk ze alle drie hieronder:

Mojoe

Oomph

Hey Joe

https://www.youtube.com/watch?v=vwYfBtOMUQM

Reageer op artikel:
Deze thermoskannen zetten zelf verse koffie
Sluiten