Puck Roest
Puck Roest Tech 26 nov 2015

Zo ontwijk je de verzendkosten van Bol.com

Hartstikke balen, natuurlijk. Koop je een boek van 19,95 euro via Bol.com, moet je 1,99 verzendkosten neerleggen omdat je nét geen 20 euro besteedt. Gelukkig zijn er altijd creatievelingen die je leven wat gemakkelijker kunnen maken.

Begin vorige maand vroeg Martin Stuk aan Bol.com via Facebook of ze ook producten voor slechts 5 cent aanboden. Op die manier kon Stuk 20 euro uitgeven bij de webwinkel en werden zijn aankopen gratis verzonden. De behulpzame medewerkers van Bol.com schoten direct te hulp met een uiterst creatieve oplossing.

View post on imgur.com

Direct kwamen andere mensen met nog meer briljante ideeën om aan de volle 20 euro te komen.

View post on imgur.com

Rekenopvuller

Maar de échte held van dit verhaal is de Vlaamse student Jelle van de Vliet. Hij studeert Marketing in Mechelen en kwam op het ingenieuze plan om de Bol.com Rekenopvuller te ontwikkelen. Met de tool kun je gemakkelijk producten van het exacte bedrag vinden, zodat je toch aan de 20 euro komt. „Toen ik begin november ook een boek van 19,99 wilde bestellen en dus verzendingskosten moest betalen, dacht ik: ‘Laat ik er gelijk een tool van maken”, vertelt hij tegen Flabber.nl.

View post on imgur.com

Ideaal voor de feestdagen, dus! Bekijk de tool van Jelle hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Zo ontwijk je de verzendkosten van Bol.com
Sluiten