Michiel van Berkel
Michiel van Berkel Tech 5 okt 2015 / 06:56 uur

Man trouwt wildvreemde dankzij Facebook-bug

Het is zes jaar geleden dat Schuler Benson Facebook vervloekte, nadat hij erachter kwam dat hij op het account van een totaal onbekende vrouw was ingelogd. Inmiddels zal hij het social mediakanaal op zijn blote knieën danken. De wildvreemde vrouw bleek uiteindelijk de liefde van zijn leven.

Schuler gebruikte in 2009 zijn mobiele telefoon om op Facebook in te loggen. Dat bleek, waarschijnlijk door een bug, anders te gaan dan zou moeten. “Ik hoefde mijn gebruiksgegevens niet eens in te vullen om in te loggen”, herinnert Schuler zich. “Ik was blijkbaar al ingelogd, maar moest eerst wat berichtjes schrijven om erachter te komen dat ik niet op mijn eigen account was ingelogd”, zo schrijft hij op Imgur.

Lees ook: Bruid: Ik werd een uur voor mijn bruiloft gedumptDe man uit Arkansas kwam niet op zijn eigen profiel terecht, maar op dat van een wildvreemde. Dat bleek ene Celeste Benson te zijn, een vrouw die op ruim 1.500 kilometer afstand (Boulder, Colorado) van Schuler woonde.

Vriendschapsverzoek

“We hadden elkaar nog nooit ontmoet. We woonden niet eens in dezelfde staat, hadden geen gezamenlijke vrienden en deelden ook niet dezelfde interesses op Facebook.” U begrijpt: Na wat ‘begrijpelijke verwarring’ logde Schuler weer uit, maar tot zijn verbazing ontving hij wel een vriendschapsverzoek van Celeste.

Lees ook: Vrouw smst vreemde en trouwt uiteindelijk met hem

Hoewel Celeste er eerst nog over dacht haar toekomstige echtgenoot weer te ontvrienden, bleek uiteindelijk dat ze “veel overeenkomsten hadden”.

Schuler: “We werden goede vrienden online en zagen elkaar voor het eerst in juni 2013.” Nog datzelfde jaar trok Celeste in bij Schuler.

Getrouwd

Vier maanden geleden trouwden Schuler en Celeste met elkaar.

Schuler beseft maar al te goed wat voor geluk hij heeft. “Ik vond mijn partner, mijn beste vriend en mijn grootste liefde dankzij een simpele bug op social media", sluit hij af.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Man trouwt wildvreemde dankzij Facebook-bug
Sluiten