A de Jong
A de Jong Tech 9 okt 2015 / 19:14 uur

Luie bankhangers opgelet: Thuisbezorgd straks via tv

Thuisbezorgd wil het hongerige klanten nog makkelijker maken om eten via de onlinebezorgservice te bestellen. Mensen met een Smart TV van Samsung hebben vanaf vrijdag een Thuisbezorgd-app tot hun beschikking.

De nieuwe app lijkt vooral bedoeld voor ‘couchpotatoes’ die tijdens het ‘bingewatchen’ ineens trek krijgen en geen zin hebben zelf iets klaar te maken. De app kan gebruikt worden voor een losse bestelling, maar Thuisbezorgd heeft naar eigen zeggen ook gedacht aan mensen die vaker via de service bestellen.

Lees ook: ‘Amerikanen stoppen alleen met eten als ze slapen’

Wie op de website van de bezorgdienst een profiel heeft aangemaakt en geregeld bij dezelfde leverancier hetzelfde eten bestelt, kan op zijn Smart TV voortaan met één druk op de knop een eerder gekochte maaltijd bestellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Luie bankhangers opgelet: Thuisbezorgd straks via tv
Sluiten