Alrik de Jong
Alrik de Jong Tech 9 okt 2015
Leestijd: 0 minuten

Dit schattige robotje is de smartphone 2.0

Dit is RoBoHoN, een door het Japanse elektronicabedrijf Sharp ontworpen robot met alle functies van een smartphone. De robot dient naast zijn functie als telefoon als persoonlijke assistent en reageert op je stem.

RoBoHoN kan lopen, dansen, onthoudt alles voor je en begrijpt je volgens de ontwerpers beter dan elke andere digitale assistent. Daarnaast kan hij je foto’s en video’s projecteren en ziet hij er vooral schattig uit.

Lees ook: Robot achter balie in Belgisch hotel

Naar verwachting komt RoBoHoN in 2016 op de markt. De exacte datum is nog niet bekend. Het onderstaande filmpje belooft in ieder geval veel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit schattige robotje is de smartphone 2.0
Sluiten