Thomas Stevens
Thomas Stevens Tech 14 sep 2015 / 13:47 uur

Toneellegende grist telefoon uit handen sms’ende man

De digitale revolutie brengt nogal wat teweeg. Selfiesticks worden verbannen uit openbare gelegenheden en eerder berichtte The Guardian al over een brutale bezoeker die tijdens een toneelvoorstelling het podium opklom om zijn telefoon op te laden, om er vervolgens achter te komen dat het stopcontact deel uitmaakte van het decor. (duh)

Stoorzender

De legendarische Grammy en Tony-winnares Patti LuPone was minder vredelievend toen zij onlangs gestoord werd tijdens haar werk. LuPone, toneeldier pur sang en nu niet bepaald op haar mondje gevallen, was op z’n zachtst gezegd not amused door het telefoongedrag van een man in de zaal en griste, zonder ook maar enigszins uit haar rol te vallen, het toestel uit de handen van de brutale bezoeker om vervolgens vrolijk verder te gaan.

Pittige Patti

Verschillende ooggetuigen roemden de vingervlugge actie van Lupone. “Patti LuPone is mijn held. Ooit hoop ik ook maar een greintje van haar ballen te bezitten”, zo liet iemand via Twitter weten. Dit is overigens niet de eerste keer dat LuPone een bezoeker publiekelijk op zijn plaats heeft gezet.

Lees ook: Schrijfster Harry Potter zet homofobe fan op plaats

In 2008 speelde ze in de fameuze musical ‘Gypsy’ op Broadway en stopte toen ooit eens midden in het optreden om een fotograferende bezoeker eens flink de waarheid te vertellen. Bekijk deze beruchte video hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Toneellegende grist telefoon uit handen sms’ende man
Sluiten