Puck Roest
Puck Roest Tech 14 sep 2015 / 13:47 uur

Siri verstoort persconferentie in het Witte Huis

Een persconferentie in het Witte Huis werd afgelopen donderdag verstoord door niemand minder dan Siri, de personal assistant van Apple’s besturingssysteem iOS. Een journalist stelde een vraag aan perswoordvoerder Josh Earnest. Hij wilde de vraag over de atoomdeal met Iran beantwoorden maar Siri was hem voor.

Aan de voorlichter van president Obama werd gevraagd of de president teleurgesteld was dat de Republikeinen niet achter de overeenkomst met Iran staan. Net voordat Earnest de serieuze vraag wil beantwoorden, onderbreekt Siri hem. ,,Sorry, ik weet niet precies wat je wil dat ik verander", antwoordde de elektrische assistente luid en duidelijk. Waarna de aanwezigen allen moeten lachen.

Lees ook: Digitale assistent Siri redt leven

Van wie de telefoon was, is niet duidelijk. Maar de komische onderbreking maakte de ernstige persconferentie een stuk luchtiger.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Siri verstoort persconferentie in het Witte Huis
Sluiten