Elena van Doorn
Elena van Doorn Tech 28 sep 2015 / 14:55 uur

Japanner huilt om behalen hoogste level Super Mario

Een grootse prestatie neerzetten, dat kan een emotioneel moment zijn. Misschien is het een doel waar je al jarenlang naartoe aan het werken bent. Als dit dan uiteindelijk ook echt behaald wordt, kunnen er best wat tranen vloeien. Dat weet ook deze Japanner. Zijn doel: het behalen van het hoogste level in Super Mario Maker.

Het spelen van het hoogste level, genaamd ‘Pit of Panga: P-Break’ legde de gamer vast op camera. Te zien is hoe hij Super Mario door een onmogelijk parcours manoeuvreert. Als de Italiaanse klusjesman dan eindelijk arriveert bij het kasteel van de prinses, kan de Japanner zijn geluk niet op. Hij barst dan ook in tranen uit.

‘Au, au, au’

Op Reddit werden uitspraken van de man voor het gemak even vertaald. Hij zou iets geschreeuwd hebben als: „Het is gelukt! Mijn handen doen pijn. M’n handen doen gewoon ontzettende pijn. Au, au, au, au, au. M’n handen voelen raar." Vermoedelijk heeft de man het spel tientallen uren achter elkaar gespeeld om dit te bereiken.

Lees ook: Super Mario is 30 jaar en niet te stoppen

Volgens whatstrending.com hebben maar zes mensen het level ooit weten te behalen, waaronder de maker van het spel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Japanner huilt om behalen hoogste level Super Mario
Sluiten