Zoë Boven
Zoë Boven Tech 15 sep 2015 / 13:13 uur

Deze Tamagotchi-app motiveert je om te sporten

Veel mensen verkiezen een lui avondje op de bank boven een rondje hardlopen in het bos. Maar wat nou als je moet sporten om je huisdier in leven te houden?

Mensen die in de jaren 90 geboren zijn, kennen ongetwijfeld de ‘Tamagotchi’ nog, het virtuele vriendje in eivorm dat je in leven moest houden door ermee te spelen en het eten te geven. Er is een nieuwe, gezonde versie van dit virtuele huisdier uitgevonden.

Lees ook: Betalen we binnenkort met een selfie?

Ontmoet Teppy, een schattige virtuele giraf die je net als een Tamagotchi in leven houdt door hem te voeren. Er is echter een cruciaal verschil: wanneer Teppy honger krijgt, kan je hem alleen eten geven door zelf calorieën te verbranden. Hoe meer je sport, hoe meer je virtuele huisdier kan eten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze Tamagotchi-app motiveert je om te sporten
Sluiten